27 Haziran 2018 Çarşamba

TOP HAVUZU ÜRETİMİ

TOP HAVUZU ÜRETİMİ


Günümüzde top havuzu alanları çok çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitlilik top havuzu üretimini zorlaştırmaktadır. Çünkü top havuzu tasarımı konusunda yaratıcılık azalmaktadır. Yaratıcılığın azalmasının sebebi ise üretimin gün geçtikçe artmasıdır. Fakat bu durum asla gerçek bir neden olmamalıdır. Çünkü üretim olağanüstü bir durum olmadığı sürece artacaktır. Bundan dolayı firmalar yaratıcılığa daha fazla önem vermelidirler.



Yaratıcılık asla bitmeyen ve sonu olmayan bir olaydır. Çünkü zihnimiz onu yoktan var edebilme yeteneğine sahiptir. Tasarım ekibinin hayal gücü ne kadar geniş ise gerek top havuzu üretimi gerek soft play üretimi gerekse de trambolin üretimi konusunda sorun yaşanmaz. Tabii ki tasarımlar ulaşılabilir tasarımlar olduğu sürece.

Tasarım ekibinin hayal gücü sadece top havuzu imalatını düşünür ise eninde sonunda çıkmaza girecektir. Bundan kurtuluşun bir diğer yolu ise yine hayal gücüdür. Eğer tasarımcı top havuzu ve soft play alanı birbiri ile harmanlayıp ortaya yeni bir ürün çıkartırsa bu çıkmazdan kurtulur. Böylece önüne hayal edebileceği birçok konu çıkar. Bu konularda firmaya üretim artışı olarak katkı sağlar.



Sonuç olarak tasarıma dayalı bir üretime sahip olan top havuzu alanları, daima yaratıcılık ile desteklenmelidir. Yaratıcılıkla birlikte ürün gruplarının birbiri ile bağdaştırılması ve birbirine empoze edilmesi de gerekmektedir. Bu iki unsur gerçekleştirildiği taktirde top havuzu üreticisi firma rekabet avantajını elinde bulundurur.

Bu kısa yazımızda top havuzu üretimi konusunda yaratıcılığın ve ürün porföyünün birbiri ile harmanlanmasının önemine değindik. Bir diğer yazıda görüşmek üzere.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder